TABÁNI ISTVÁN ÚJ LEMEZE

2015-11-27

December elején jelenik meg Tabáni István vadonatúj albuma. A régen várt album személyes érzések, benyomások lenyomata, amely a lélek hangján, őszintén szólal meg. Annyira saját hangvételű, hogy Tabáni István dalszerzőként és szövegírónként is részt vett az album megalkotásában, hogy ezáltal még hitelesebben és személyesebb tudja tolmácsolni ezeket az érzéseket. A tíz dalt tartalmazó korongon a mélyebb hangvételű dalok mellett Tabáni Istvánt új oldaláról ismerheti meg a hallgató. Az album érett és minden ízében modern hangzásvilága nem csak a rajongói körében fogja elnyerni a tetszést, hanem azok számára is kedvenc lehet, akik eddig nem ismerhették meg Tabáni István világát. A lírai és dinamikusabb dalok mellett a karácsony közeledtével az albumon egy ünnepi hangvételű dal is helyet kapott. Így az évet lezárva és a jövőbe tekintve egy igazi csemege, kikapcsolódás és feltöltődés vár azokra, akik meghallgatják ezt az igényes és egyedi hangvételű albumot.

Eurovision Forum Song Contest 2014

2014-03-17

Egy hónappal ezelőtt ért véget az EFSC 2014, az eredményeket március 15.-én hozta nyilvánosságra a rendező fórum, az Eurofestival Italia. http://eurofestivalit.altervista.org/eurovision-forum-song-contest-2014/ A pontszámok alapján a 3. helyen végzett a Te vagy a minden című dal. Köszönöm mindenkinek, aki szavazott a dalra. Köszönet Tomek Lubertnek, a dal szerzőjének és Major Eszternek, a szöveg írójának.

Csepel 2014.03.07.

2014-03-05

Koncert

Valentin napi koncert

2014-01-24

Sok szeretettel várok mindenkit Rakonczai Viktor és Rácz Gergő szerzői estjére, ahol velem is személyesen találkozhattok

Elindult a Hivatalos honlapom

2014-01-22

Sziasztok! Nagy örömmel szeretném megosztani Veletek, hogy a mai napon elindult az új hivatalos honlapom. Nem véletlen az időzítés, szerettem volna, ha a születésnapomon oszthatom ezt meg Veletek. Itt folyamatosan láthatjátok majd az új fellépéseket, olvashatjátok a friss híreket és blog bejegyzéseket. Remélem nektek is legalább annyira tetszik, mint nekem! Szeretném megköszönni a WebDev Hungary Kft. csapatának, akik a honlapomat elkészítették. Külön szeretném megköszönni Séra Gábornak és Máté Barnabásnak, akik a honlapom megvalósításában segítettek.